100 Msj Üstü Üyeler Dikkat [Mutlaka Okuyunuz]
4.HAFTA GÜZELİMİZ PINAR KARAKAŞ KARŞINIZDA
Eline sağlık, teşekkürler, süper vs gibi YORUM içermeyen kısa mesajlar Sürekli tüm konulara aynı cevaplar(kopyala yapıştır), Küfürlü argo yorumlar.Bu kuralları ihlal edenler forumdan uzaklaştırılacaklardır.
|
Sibel Can Ekmeğimle Oynadı - 04.12.2008
|
| Yazar |
Mesaj |
|
|
Sibel Can Ekmeğimle Oynadı - 04.12.2008
'SİBEL CAN TARAFINDAN ENGELLENDİM'
Sitemize Uye Olmadan Linkleri Goremezsiniz. Lutfen Giris Yapin veya Kayit Olun..
Sitemize Uye Olmadan Linkleri Goremezsiniz. Lutfen Giris Yapin veya Kayit Olun..
EVLİLİK PROGRAMIYLA ŞÖHRETİ YAKALAYAN SİNEM UMAŞ'TAN ŞOK İDDİALAR..
Katıldığı evlilik programıyla bir anda şöhret olan Sinem Umaş uzun süredir ortalıklarda görünmüyordu. Arım Balım Peteğim programına katılan Umaş çarpıcı iddialarda bulundu. Albüm yaptıktan sonra ortalıklardan kaybolan şarkıcı Sibel Can tarafından engellendiğini iddia etti.
Umaş: 'Sibel Can tarafından engellendim. Onun ekibi bende olsa dünya starı olurdum' dedi.
RapidCapture Dershanesi
|
|
| 04-12-2008 03:47 AM |
|
 |
|
|
Cvp: Sibel Can Ekmeğimle Oynadı - 04.12.2008
sibelcan bunu niye engellemiş merak ettim acaba, aralarında uçurum var gibi
|
|
| 04-12-2008 05:29 AM |
|
 |
|
|
şunu sormak lazım kendisine niye????
|
|
| 04-12-2008 10:27 AM |
|
 |
|
|
ALLAH NE DEN HER KEZE AĞIZ VERIYOR İŞDE BAZILARINA BOŞ KONUŞMALRI İÇİN
SİNEM KIM KIM YA GELINIM OLURMUSN KAYNANAM OLURMUSUN DA YARIŞMIŞ VAH YAZIK YAZIK ÖNCE BIR AYNAYA BAK OK SİNEM ONDAN SONRA BOYUNU ÖLÇDUR BENCE
MAZIYE BIR BAKI VER NELER NELER GEÇTİ NE LAFLAR ATILAR SİBEL HNM NELER SÖYLEDILER SÖNDU MÖNDULER
OYUZDEN SEN BENCE EVDEMI OTIRCAN BAHCENDEMI OTURCAN NERDE OTURCAKSAN OTUR SİBEL HNM SÜPER ALBUMLERE SÜPER KONSERLERE SÜPER PROGRAMLAR YAPMAYA DEVAM EDICEK BİZLER
HADI CANIM HADIIIIIIIIIIIIIIII
Sitemize Uye Olmadan Linkleri Goremezsiniz. Lutfen Giris Yapin veya Kayit Olun.. LÜTFEN HER GÜN SİTEMİZDEKİ REKLAMLARA TIKLAMANIZI RİCA EDİYORUM... Soru Görüşleriniz İçin İrtibata Geçe Bilirsiniz ?
|
|
| 04-12-2008 06:31 PM |
|
 |
|
|
e anlıorum bu tür programların kendileri,, böyle konuşulsun die ayar veriordur bence...
|
|
| 07-12-2008 01:05 AM |
|
 |
|
|
Sibelcanın seninle ne alıp veremediği olabilir ki...
|
|
| 12-12-2008 01:16 PM |
|
 |
|
|
sibel'e sorsan belki tanımaz bile.
|
|
| 12-12-2008 08:46 PM |