Eline sağlık, teşekkürler, süper vs gibi YORUM içermeyen kısa mesajlar Sürekli tüm konulara aynı cevaplar(kopyala yapıştır), Küfürlü argo yorumlar.Bu kuralları ihlal edenler forumdan uzaklaştırılacaklardır.
|
Petek Dinçöz Evlendi 12.01.2007
|
| Yazar |
Mesaj |
|
|
Petek Dinçöz Evlendi 12.01.2007
Yeni Saatiyle seyirciler huzuruna çıkan Beyaz Show sürprizlerle dolu bomba gibi bir başlangıç yaptı. En büyük sürprizi haberci yapımcı Can Tanrıyarın ünlü şarkıcı Petek dinçöze canlı yayında herkesin huzurunda evlenme teklif etmesi oldu bukadarlada kalmadı ve tüm türkiyenin gözü önünde çiftlerin nikahları kıyıldı.
Can Tanrıyarın nikah şahitliğini usta haberci Mehmet Ali Birand yaparken Petek Dinçözün nikah şahidi ankara RTÜK başkanı Dr. Zahid Akman oldu buyrun izleyin ilk defa rapidcapture.com ' da
Sitemize Uye Olmadan Linkleri Goremezsiniz. Lutfen Giris Yapin veya Kayit Olun..Sitemize Uye Olmadan Linkleri Goremezsiniz. Lutfen Giris Yapin veya Kayit Olun..Sitemize Uye Olmadan Linkleri Goremezsiniz. Lutfen Giris Yapin veya Kayit Olun..Sitemize Uye Olmadan Linkleri Goremezsiniz. Lutfen Giris Yapin veya Kayit Olun..
Sitemize Uye Olmadan Linkleri Goremezsiniz. Lutfen Giris Yapin veya Kayit Olun..Sitemize Uye Olmadan Linkleri Goremezsiniz. Lutfen Giris Yapin veya Kayit Olun..Sitemize Uye Olmadan Linkleri Goremezsiniz. Lutfen Giris Yapin veya Kayit Olun..
Sitemize Uye Olmadan Linkleri Goremezsiniz. Lutfen Giris Yapin veya Kayit Olun..Sitemize Uye Olmadan Linkleri Goremezsiniz. Lutfen Giris Yapin veya Kayit Olun..Sitemize Uye Olmadan Linkleri Goremezsiniz. Lutfen Giris Yapin veya Kayit Olun..
Sitemize Uye Olmadan Linkleri Goremezsiniz. Lutfen Giris Yapin veya Kayit Olun..Sitemize Uye Olmadan Linkleri Goremezsiniz. Lutfen Giris Yapin veya Kayit Olun..Sitemize Uye Olmadan Linkleri Goremezsiniz. Lutfen Giris Yapin veya Kayit Olun..Sitemize Uye Olmadan Linkleri Goremezsiniz. Lutfen Giris Yapin veya Kayit Olun..
Sitemize Uye Olmadan Linkleri Goremezsiniz. Lutfen Giris Yapin veya Kayit Olun..Sitemize Uye Olmadan Linkleri Goremezsiniz. Lutfen Giris Yapin veya Kayit Olun..
VİDEOLARI İLGİLİ BÖLÜMLERDEN TAKİPEDEBİLİRSİNİZ

Sitemize Uye Olmadan Linkleri Goremezsiniz. Lutfen Giris Yapin veya Kayit Olun..
RapidCapture Dershanesi
Sitemize Uye Olmadan Linkleri Goremezsiniz. Lutfen Giris Yapin veya Kayit Olun..

|
|
| 12-01-2008 03:40 AM |
|
 |
|
|
Cvp: Petek Dinçöz Evlendi 12.01.2007
evet 8 senenin ardından muradına erdi bizede tebrik etmek düşüyor allah mesut etsin
|
|
| 12-01-2008 03:42 AM |
|
 |
|
|
Mutluluklar Diliyorum Can Bey ve Petek Hanıma
RapidCapture Dershanesi
|
|
| 12-01-2008 03:55 AM |
|
 |
|
|
çok hızlıyız tşekkurler emre haber için

|
|
| 12-01-2008 03:57 AM |
|
 |
|
|
Tskler Gercekten 2008 yilin ilk evliligini sanat camiyasinda Petek Yapti allah mesut etsin tabi Hayranalri olarak hem sevincliyiz hem üzüntülüyüz gitti kiz elimizden

|
|
| 12-01-2008 04:19 AM |
|
 |
|
|
Ben bu senede pek ummuodum evlılıgı ama oldu valla.allah mesut etsın
|
|
| 12-01-2008 04:29 AM |
|
 |
|
|
of ya ne geceydi gerçekten çok mutluyum ekran başında hem duygulandım agladım hemde sevinçten agladım süperdibir de costukca costum tabii sizide tebrik etmek lazım ilk baş haberi siz çektiniz ellerinize saglık
Seni Hep Sevdim Hep Sevecegim
|
|
| 12-01-2008 05:27 AM |
|
 |
|
|
süperdi yaa kuğu gibi gibiydi beyazlar içinde
|
|
| 12-01-2008 02:50 PM |
|
 |
|
|
her giyindiği yakışan petek dinçöze gelinlikde çok yakışmış.mutlu olsunlar.paylaşıma sağol flyvol.
|
|
| 12-01-2008 04:56 PM |
|
 |
|
|
programı izledim allah mesut etsin ne söyliyim.Beyaz yine yaptı yapacağını eminim reyting patlaması olmuştur.
MÜHENDİS
|
|
| 12-01-2008 05:01 PM |
|
 |
|
|