Eline sağlık, teşekkürler, süper vs gibi YORUM içermeyen kısa mesajlar Sürekli tüm konulara aynı cevaplar(kopyala yapıştır), Küfürlü argo yorumlar.Bu kuralları ihlal edenler forumdan uzaklaştırılacaklardır.
|
Forumda Olmasını veya Değişmesini İstedikleriniz
|
| Yazar |
Mesaj |
|
|
Forumda Olmasını veya Değişmesini İstedikleriniz
Forumda Olmasını veya Değişmesini İstediklerinizi burada yazabilirsiniz rapidcapture.com un gelişiminde katkıda bulunucak fikirlerinizi bekliyoruz

Sitemize Uye Olmadan Linkleri Goremezsiniz. Lutfen Giris Yapin veya Kayit Olun..
RapidCapture Dershanesi
Sitemize Uye Olmadan Linkleri Goremezsiniz. Lutfen Giris Yapin veya Kayit Olun..

|
|
| 05-12-2007 06:48 PM |
|
 |
|
|
Cvp: Forumda Olmasını veya Değişmesini İstedikleriniz
ilk mesajın benden olsun emre mesela foruma kayan yazı şeklinde bir haber kodu ekleyebilirsin.Onun haricinde bu axsi de ki gibi iddaa köşesi açılabilir futbol maçlarının dakika dakika sonucunu veren bir bölüm oluşturabilirsin.Herkes bu bölümde maç sonuçlarını tartışır ayrıca iddaa kuponu verebilir.
Onun dışında forumda resim yarışmaları düzenleyebiliriz konularına göre mesela.Ayrıca foruma teknik olarak yeni bir yüz kazandırabilirsin belki.Mesela bölümler farklı renklerde olabilir.
Şimdilik benim önerilerim bunlar aklıma geldikçe yazacağım.....
MÜHENDİS
|
|
| 05-12-2007 11:52 PM |
|
 |
|
|
bu foruma en çok emeği gecen üyelerden birisi moderator nadirc arkadaşımız en çok paylaşımı o yapıyor onun eline kimse su dökemez ama; bence tek başına çok yoruluyordur onun gibi forumdaki hit konularda veya yeni konularda paylaşım yapabilecek birkaç moderator arkadaş daha olursa hem forum daha zengin hemde daha çeşitli olur diyorum galiba, sanırsam kanımca
|
|
| 05-12-2007 11:58 PM |
|
 |
|
|
ikinci bir konu; üye adlarından (niklerinden) sıkılan veya değiştirmek isteyen arkadaşlar olabilir, onlar için bir bölüm açılır ise ,eski niklerini ve yeni istedikleri niklerini(başkabiri tarafından kullanılmıyorsa) oraya yazıp yöneticiler tarafından uygun görülürse değiştirilebilir
|
|
| 06-12-2007 12:03 AM |
|
 |
|
|
babazula nadirc arkadaşımız hakkında söylediklerine aynen katılıyorum...
MÜHENDİS
|
|
| 06-12-2007 12:09 AM |
|
 |
|
|
Bazen yeni üye arkadaşlar deneme amaçlı uygun olmayan yerlerde konu açıyorlar bu pek hoş olmuyor;
onun için deneme adı altında bir bölüm açılabilir isteyen herkes bu bölümde test, deneme amaçlı konular açabilir bizler veya yöneticiler arkadaşlara yardımcı olabiliriz
|
|
| 15-12-2007 09:14 AM |
|
 |
|
|
RE: Cvp: Forumda Olmasını veya Değişmesini İstedikleriniz
ikinci bir konu; üye adlarından (niklerinden) sıkılan veya değiştirmek isteyen arkadaşlar olabilir, onlar için bir bölüm açılır ise ,eski niklerini ve yeni istedikleri niklerini(başkabiri tarafından kullanılmıyorsa) oraya yazıp yöneticiler tarafından uygun görülürse değiştirilebilir
bu görüşün uygun olmadığı kanısındayım.. Olası değişiklerden 12,600 kayıtlı üyenin yöneticiler dışında kaçının haberi bilgisi olabilirki... Bu da üyeler arasında iletişim kopukluklarına neden olacaktır...
Bazen yeni üye arkadaşlar deneme amaçlı uygun olmayan yerlerde konu açıyorlar bu pek hoş olmuyor;
onun için deneme adı altında bir bölüm açılabilir isteyen herkes bu bölümde test, deneme amaçlı konular açabilir bizler veya yöneticiler arkadaşlara yardımcı olabiliriz
Evet hoş olmuyor ama böyle bir bölümün açılmasına gerek yok... Konu açılımlarında yapılacak iş basit, o da ; konu görülebilir ve istenilen biçimde olduğunu anlamak için "konu önizleme" seçeneğinin kullanılmasının teşviki...
Bunun dışındaki ihtiyaç duyulan yardımlarda forumdaki "Yardım destek" bölümünde gereken bilgi destek verilir/verilmekte
HOŞÇAKALIN
Bu Mesaj 15-12-2007 08:45 PM değiştirilmiştir. Değiştiren... : erciey.
|
|
| 15-12-2007 08:43 PM |
|
 |
|
|
ben bi konuda yardım istiyorum
rapidshare den video indiremiyorum
yardım edebilirmisiniz
|
|
| 27-01-2008 07:21 PM |
|
 |
|
|
RE: Cvp: Forumda Olmasını veya Değişmesini İstedikleriniz
ben bi konuda yardım istiyorum
rapidshare den video indiremiyorum
yardım edebilirmisiniz
rapidshare linkine tıkladıktan sonra açılan sayfadan FREE ye tıklayacaksın daha sonra geriye sayım olucam 10 sn falan geri sayım olacak geri sayım bittikten sonra bir kod çıkacak şu şekilde : AX4L gibi çıkan kodu yanıdaki boş kutuya yazıp entere bas video inmeye başlar kolay gelsin iyi eğlenceler

RapidCapture Dershanesi

|
|
| 27-01-2008 07:39 PM |
|
 |
|
|
Forumda spor bölümü açmayı düşünüyormusunuz..
Arkadaşlığı geliştireceği ve foruma canlılık katacağı kanaatindeyim..
|
|
| 07-02-2008 02:55 AM |
|
 |
|
|