Eline sağlık, teşekkürler, süper vs gibi YORUM içermeyen kısa mesajlar Sürekli tüm konulara aynı cevaplar(kopyala yapıştır), Küfürlü argo yorumlar.Bu kuralları ihlal edenler forumdan uzaklaştırılacaklardır.
|
04.11.2008 Pinar Dilseker
|
| Yazar |
Mesaj |
|
|
04.11.2008 Pinar Dilseker
Sitemize Uye Olmadan Linkleri Goremezsiniz. Lutfen Giris Yapin veya Kayit Olun..Sitemize Uye Olmadan Linkleri Goremezsiniz. Lutfen Giris Yapin veya Kayit Olun..Sitemize Uye Olmadan Linkleri Goremezsiniz. Lutfen Giris Yapin veya Kayit Olun..Sitemize Uye Olmadan Linkleri Goremezsiniz. Lutfen Giris Yapin veya Kayit Olun..Sitemize Uye Olmadan Linkleri Goremezsiniz. Lutfen Giris Yapin veya Kayit Olun..Sitemize Uye Olmadan Linkleri Goremezsiniz. Lutfen Giris Yapin veya Kayit Olun..Sitemize Uye Olmadan Linkleri Goremezsiniz. Lutfen Giris Yapin veya Kayit Olun..Sitemize Uye Olmadan Linkleri Goremezsiniz. Lutfen Giris Yapin veya Kayit Olun..Sitemize Uye Olmadan Linkleri Goremezsiniz. Lutfen Giris Yapin veya Kayit Olun..Sitemize Uye Olmadan Linkleri Goremezsiniz. Lutfen Giris Yapin veya Kayit Olun..Sitemize Uye Olmadan Linkleri Goremezsiniz. Lutfen Giris Yapin veya Kayit Olun..Sitemize Uye Olmadan Linkleri Goremezsiniz. Lutfen Giris Yapin veya Kayit Olun..Sitemize Uye Olmadan Linkleri Goremezsiniz. Lutfen Giris Yapin veya Kayit Olun..Sitemize Uye Olmadan Linkleri Goremezsiniz. Lutfen Giris Yapin veya Kayit Olun..Sitemize Uye Olmadan Linkleri Goremezsiniz. Lutfen Giris Yapin veya Kayit Olun..Sitemize Uye Olmadan Linkleri Goremezsiniz. Lutfen Giris Yapin veya Kayit Olun..Sitemize Uye Olmadan Linkleri Goremezsiniz. Lutfen Giris Yapin veya Kayit Olun..Sitemize Uye Olmadan Linkleri Goremezsiniz. Lutfen Giris Yapin veya Kayit Olun..Sitemize Uye Olmadan Linkleri Goremezsiniz. Lutfen Giris Yapin veya Kayit Olun..Sitemize Uye Olmadan Linkleri Goremezsiniz. Lutfen Giris Yapin veya Kayit Olun..
Sitemize Uye Olmadan Linkleri Goremezsiniz. Lutfen Giris Yapin veya Kayit Olun..
Sitemize Uye Olmadan Linkleri Goremezsiniz. Lutfen Giris Yapin veya Kayit Olun..
RAPİDCAPTURE OSCAR ÖDÜLÜ SAHİBİ TEBRİK EDERİZ
RapidCapture Dershanesi
Bu Mesaj 05-11-2008 01:05 AM değiştirilmiştir. Değiştiren... : nadirc.
|
|
| 04-11-2008 09:16 PM |
|
 |
|
|
Cvp: 04.11.2008 Pinar Dilseker
aslında benim gönlümden geçen pınar dilşekerin otururken olan görüntüleriydi, çünkü o görüntülerde ece erken ile pınar dilşeker birlikte görünüyorlardı ama olsun yine de çok sağolun...
|
|
| 04-11-2008 09:18 PM |
|
 |
|
|
pınarı özler olduk gercekten..yıne guzellıgıyle buyuluyor...emegın ıcın saol...
|
|
| 04-11-2008 09:19 PM |
|
 |
|
|
RE: Cvp: 04.11.2008 Pinar Dilseker
aslında benim gönlümden geçen pınar dilşekerin otururken olan görüntüleriydi, çünkü o görüntülerde ece erken ile pınar dilşeker birlikte görünüyorlardı ama olsun yine de çok sağolun...
onlarda var.sira ile yayinlarim.
RAPİDCAPTURE OSCAR ÖDÜLÜ SAHİBİ TEBRİK EDERİZ
RapidCapture Dershanesi
|
|
| 04-11-2008 09:23 PM |
|
 |
|
|
tamam o görüntüleri de en az bu videoların yüklenmesini beklediğim gibi sabırsızlıkla bekliyorum, teşekkürler...
|
|
| 04-11-2008 09:25 PM |
|
 |
|
|
Pinar Dilsekeri Begenirim ama bu sac tarzi pek yakismamis..tskler, emegine salgik nadir gercekten üstüne kral paylasimci tanimiyorum cok hizlisin

|
|
| 04-11-2008 09:35 PM |
|
 |
|
|
ben de görmedim bu kadar iyi videolar paylaşan hiç kimseyi, gerçekten çok sağolun...
|
|
| 04-11-2008 09:44 PM |
|
 |
|
|
RE: Cvp: 04.11.2008 Pinar Dilseker
ben de görmedim bu kadar iyi videolar paylaşan hiç kimseyi, gerçekten çok sağolun...
kmelik senin takibindeyim;dermişim :) ama sıkı bir ece fan'ı olduğun çok belli... yine aynı pro üstünden yorum yapmışsın_
Bu Mesaj 04-11-2008 10:05 PM değiştirilmiştir. Değiştiren... : seref231.
|
|
| 04-11-2008 10:02 PM |
|
 |
|
|
hiç sormayın bildiğiniz gibi değil, bitiyorum ece erkeni görünce, bir bayan bu kadar güzel olamaz...
|
|
| 04-11-2008 10:04 PM |
|
 |
|
|
çok güzel bayan aslında ama petek gibi meşhur olamadı maalesef  umarım bundan sonra daha sık ekranlarda görürüz

|
|
| 04-11-2008 10:34 PM |
|
 |
|
|